A gazdátlan kutya igazi örömkönnyeket hullatott, amikor a menhelyen megünnepelték első születésnapját

szülinap

Azt mondják, hogy az ember leghűségesebb barátja a kutyája. Sajnos azonban a hűségükért gyakran semmi viszonzást nem kapnak és gazdáik képesek az utcára tenni őket. Sok ilyen kutya az utcán kóborol élelmet és menedéket keresve abban a reményben, hogy családot talál. Ezt tette Max is, amíg menhelyre nem került.

Max hónapokig az utcán volt anélkül, hogy bárki gondoskodott volna róla. Otthonra volt szüksége, mivel alultáplált és gyenge volt. Nehézségei ellenére Max mindig vidám és barátságos maradt, csóválta a farkát és kereste a kapcsolatokat.

szülinap

Egy nap egy állatmentő csoport ráakadt Maxre, miközben kóbor kutyákat kerestek. Rájöttek, hogy Maxnek szüksége van a segítségükre, és visszavitték a menhelyre, ahol élelmet, vizet és kényelmes ágyat kapott.

Max megmentői azzal akarták pótolni az utcán töltött éveket, hogy rengeteg szeretettel halmozták el. Úgy döntöttek, hogy bulit rendeznek neki tortával, finomságokkal és szórakoztató tevékenységekkel.

Max nem tudta elhinni, milyen hihetetlenül szerencsés. Örömet érzett, amikor felfedezte, hogy a születésnapi bulin számos finomság és játék vár rá, hiszen még soha nem vett részt ilyenen. A menhelyi dolgozók könnyeket hullatva nézték, ahogy boldogan játszik, farkát csóválva és örömében ugatva.

szülinap

Max tudta, hogy ez valaminek a kezdete. Az  állatmentők segítségével talált egy szerető családot, akik szeretettel és törődéssel árasztják el.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló