A gazdi tönkretette a fürdőszobát, miután a dolgozók a macskát a falba szorulva hagyták

falbaszorult

A macskákra nagyon jellemző tulajdonság, hogy kíváncsiak és gyakran olyan helyekre másznak be, ahová egyáltalán nem kéne. Azt pedig mindenki nagyon jól tudja, hogy a macskák imádnak játszani, különösen szeretnek a szűk helyekre bemászni és ott elbújni. Spanyolországban, Madridban pedig egy elég elképesztő, egyedi eset történt.

A macska pont akkor ment be a házba, amikor a munkások felújítást végeztek. A macska bebújt a szűk lyukba, a munkások pedig nem vették észre, így felrakták a csempéket.

A gazdinak fogalma sem volt, hová tűnt a macskája, és a legrosszabbra gondolt: eltévedt, és talán soha többé nem tér vissza, vagy talán elütötte valaki az utcán.

falbaszorult

A felújított fürdőszobából azonban zajokat kezdett hallani, és rájött, hogy a fürdőkádban van. “Hajnali kettő van, és lefekszem, miután feltörtem a fürdőszobát, amit a dolgozók egész nap javítottak, mert bent hagyták a macskámat” – írta.

A gazdi rájött, hogy a macska behatolt az otthonában lévő fürdőkád szerkezetébe, de a munkások nem vették észre, hogy benne van, és csempével borították be a lyukat.

A fiatal nő által feltöltött fotókon az a pillanat látható, amikor a fürdőkád kerámiáját kellett feltörnie ahhoz, hogy kikerüljön a cica.

Ez a helyzet súlyosabb is lehetett volna, mint amilyen volt, mivel az a terület, ahol az állatot megtalálták, nagyon kicsi volt, és nem sok levegőhöz jutott a cica. Szerencsére, amikor a lány feltörte a csempét, a macska mindenféle sérülés és egészségügyi probléma nélkül jött ki.

falbaszorult


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló