A fiatalember egy kolduló kutyát etet meg, a kutya pedig úgy dönt, mutat neki valamit

kóborkutya

A férfi megetette a kóbor kutyát, de a kutya furcsán kezdett viselkedni. A kutyus elszaladt, a férfi pedig követni kezdte őt és amit látott, azt soha nem fogja elfelejteni.

Bangkokban egyáltalán nem szokatlan, ha egy kóbor kutya sétálgat az utcákon. Itt található ugyanis a világon a legtöbb kóbor kutya. Ez egy nagy probléma, azonban sajnos nem sok esély van arra, hogy megoldódik. Szerencsére még ott is akadnak jószívű emberek, akik mindig képesek segíteni a bajbajutott állatokon.

A történetünk főszereplője egy férfi, aki éppen a helyi piacra ment vásárolni. Meglátott egy kóbor kutyát, együtt érzett vele és a vásárolt csirkéből adott neki is, aminek a kutyus nagyon örült, hiszen nekik mindig nagyon nehéz élelemhez jutniuk.

kóborkutya

A férfi úgy gondolta, hogy a kóbor kutya azonnal felfalja az egészet, azonban a kutya nem ezt tette, amivel a férfit nagyon meglepte. Ahelyett, hogy megette volna az egész kaját, hogy csillapítsa az éhségét, valami egészen furcsa dolgot csinált.

Óvatosan a szájába vette a falatot és elszaladt. A férfi azon gondolkodott, hogy mi okozta a kutya furcsa viselkedését, de nem jött rá, így követni kezdte a kutyát. A kutya látta, hogy követi őt a férfi, amit egyáltalán nem bánt, meg akarta neki mutatni, hogy hova megy.

kóborkutya

Amikor megérkeztek a végállomáshoz, egy kutyaházhoz értek, ahonnan egy egész alom éhes kiskutyus szaladt ki.

Éhesen és izgatottan az anyjukhoz rohantak, aki szeretettel kínálta nekik az egész csirkecombot, nem zavarta egyáltalán, hogy neki nem marad egy falat sem. Ez pedig megmutatja, hogy az anyák szeretete, önfeláldozása és anyai áldozatvállalása nem ismer határokat.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló