A gyászoló kutya könnyfakasztó reakciója, miután ellátogat gazdája sírjához – videó

gyászolókutya

A kutyák hűsége gazdáik ffelé hihetetlen; olyan szeretetről tesznek tanúbizonyságot, amely még a halálon is túlmutat. Branco az élő bizonyíték erre, hiszen három évvel ezelőtt elhunyt a gazdája, Ademar Seidel.

Azóta a tizenöt éves kutyus rituáléja, hogy minden nap meglátogatja a sírját.

A helyieket lenyűgözi a kutya hűsége, aki a gazda temetésének hete óta rendszeresen jár a temetőbe, ahol csendben figyeli a férfi fényképét.

gyászolókutya

Lígia Schossler, Ademar lánya elmondta, hogy Branco kiskutyaként került apja életébe. A háziállat egy szomszéd ajándéka volt, mivel az ő kiskutyája szült, és Branco az alom része volt. Mióta Branco megérkezett a házhoz, nagyon ragaszkodott Ademarhoz.

A földeken dolgozva Ademar társa Branco volt, aki mindig elkísérte őt a szántáson, bármilyen időjárás is volt. A kiskutya igyekezett gazdája mellett lenni a nehéz munka során.

Amikor Ademar meghalt, a családja észrevette, hogy Branco depressziós. Nem volt hajlandó enni, szomorú és levert lett, és a sarkokba bújt.

A szomorúság olyan mély volt, hogy még attól is féltek, hogy a háziállat honvágytól fog meghalni.

gyászolókutya

Branco szomorúsága miatt aggódva a család kereste a módját, hogyan segíthetnének a kisállatnak leküzdeni a fájdalmát. Ekkor történt, hogy Lígia férje, aki szintén gazdálkodó, meghívta őt, hogy kísérje el a szántáson, abban a reményben, hogy felvidítja.

Mindenki örömére Branco fokozatosan visszanyerte jókedvét és életkedvét!

A család nagyon boldog, hogy Branco ennyire szereti Ademart. Rájöttek, hogy a kutyát nagyon szerette és gondozta a gazda, és most még inkább, mint valaha, megpróbálják ugyanezt a szeretetet nyújtani a háziállatnak, aki ilyen hűséget tanúsított elhunyt gazdája iránt.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló