A házaspár egy piacon parkol, amikor egy kóbor kutya ugrik be hozzájuk segítséget kérve

kóbor

Április első napján néhány állatvédő egyetlen céllal ment a piacra: jeget vásárolni. A vásárlásuk azonban kicsúszott a kezükből, amikor egy parkolóban egy világos barna kutyát találtak.

Amikor rájöttek, hogy milyen barátságos, úgy döntöttek, hogy tenniük kell valamit, hogy eltüntessék az utcáról. Mivel nem tudták, hogy van-e gazdája, ezért érdeklődni kezdtek a kutya felől.

kóbor

Miután kiderült, hogy a kutya már több mint egy hete ott volt, azonnal akcióba lendültek. Mivel kissé túlsúlyosnak tűnt, arra gyanakodtak, hogy vemhes.

Ezért Kristin és férje különösebb gondolkodás nélkül kinyitották a furgon ajtaját, a kutya pedig automatikusan beugrott, mintha már a család része lenne, és megszokta volna a rutint.

kóbor

Miután megmentették, a kiskutyát Sütinek nevezték el, és a neve mellett bolhakezelést és egy pihentető fürdőt is kapott. Sajnos a szívféreg tesztje pozitív lett, ami miatt kezelésnek kellett alávetni. Az is kiderült, hogy valóban vemhes, viszont úgy tartották helyesnek, ha megszakítják a vemhességet.

A következő hat hónap megfelelő kezelésével, remélhetőleg Süti teljesen meggyógyulhat, és utána örökbe fogadható lesz.

kóbor


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló