A nő sikolyokat hall a háza előtt, és talál valakit az autója alatt rejtőzködve

éjszaka

Kaitlyn teljes munkaidőben dolgozik az Adams County Pet Rescue állatmentő szervezetnél, amely a Washington állambeli Othello városában található az Egyesült Államokban. Este, amikor hazaér, lefekvés előtt Kaitlyn még egyszer utoljára kiengedi a kutyáit a hátsó udvarra sétálni. Ebben a pillanatban megszólalt a garázs riasztója.

éjszaka

Ahogy figyelt, a sziréna hangja között furcsa zajokat hallott az autójából. A szíve azt súgta neki, hogy egy bajba jutott kis teremtésről van szó, ezért nem ijedt meg, és kiment a garázsba, hogy ellenőrizze. Aztán megtalálta a kiskutyát, aki valójában egy nőstény volt.

éjszaka

A kisállat nagyon rémült volt, ami megnehezítette a mentését. A kiskutya rémülten kiszabadult az autó alól, és elkezdett rohangálni a telken, Kaitlyn pedig üldözőbe vette a kiskutyát. A mentés után Kaitlyn elmesélte kollégáinak az éjszakai incidenst, és azt, hogy a rohanásban elvesztette a cipőjét.

Primavera – így hívták a kisállatot – a menhelyre került, ahol sok szeretettel és ragaszkodással fogadták! Jelenleg a kiskutya egy ideiglenes otthonban van, ahol nagyon jól gondozzák és ápolják. Reméljük hamarosan örök otthonra talál!

éjszaka


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló