A házaspár egy zsákot látott az út szélén, amiből egy kutya feje lógott ki: ezután valami még rosszabbat találtak…

zsák

Wade Shapp és felesége egy vasárnapi napon éppen hazafelé tartott a templomból, amikor meglátott valamit az út szélén, ami miatt azonnal félreállt. Gyakran látott a környéken kóbor kutyákat, de ez a kutya nem mozgott, és egy zsákban ült.

A házaspár gondolkodás nélkül kiugrott az autóból, hogy segítsenek a bajbajutott állaton. Amikor odaléptek észrevették, hogy egy takarmányzsákba volt kötve, szándékosan.

zsák

Közelebb érve teljesen ledöbbentek, amikor észrevették, hogy még a lába is meg volt kötözve, hogy véletlenül se jusson ki a csapdájából. Shapp és felesége a kocsikulcsuk segítségével kiszabadította a kutyát. Végül egy kabátba csomagolták és óvatosan az autójukba helyezték.

A kutyát Bubbának nevezték el, aki nagyon hálás volt, de emellett rémült is, hiszen egész úton remegett. Bár Shapp nem tudta, hogy Bubba mennyi ideig lehetett a zsákban megkötözve, úgy gondolta, hogy körülbelül 24 órán át.

zsák

Ezután a pár hazavitte magához, megetette, majd megfürdette. Másnap elvitték az állatorvoshoz. Bár Bubba egészséges volt, megdöbbenve fedezték fel, hogy Bubba felső lábszárának belső oldalán egy lőtt seb van. Mindannyian azt feltételezték, hogy így akarták “kivégezni”, azonban ez nem sikerült, ezért került végül a zsákba.

Szerencsére Bubba már biztonságos helyen van, ahol nem kell félnie attól, hogy bántódása esik.

Shappot lenyűgözi Bubba kedvessége, és nem hiszi, hogy gondot okoz majd neki, hogy megtalálja a tökéletes otthont, amikor eljön az ideje. Addig is kiélvezi a velük töltött időt és magába szívja a rengeteg szeretetet, amit kap.

zsák


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló