A házaspárnak összeszorul a szíve, amikor beköltöznek új otthonukba és a kertben várja őket valaki

meglepetés

Amikor Matt Garcia és felesége elmentek, hogy megnézzék új otthonukat Tennessee-ben, arra számítottak, hogy csak a ház szépsége fogja őket meglepni. Azonban valami, vagy jobban mondva valaki egészen más döbbentette meg őket.

“Találtam ma valamit a növénytartónkban, ami egyfajta meglepetésként ért” – írta a TikTok-on, utalva egy kutyára, akit a ház bejárata mellett talált.

Ez a Basset Hound épp a bejárati ajtó mellett, a bejárati gyep mellett aludt mélyen, hiszen az volt a saját háza. Bár Matt és felesége, akik egyébként hatalmas kutyabarátok, nagyon örültek ennek a látványnak, egy kicsit össze is zavarodtak.

meglepetés

“Ezt a kis pajtást a növénytartónkban találtuk, csak úgy aludt. Jól van, de nem tudjuk, mit kezdjünk vele. Megetettük, adtunk neki vizet. a nyakörvén azonban nincs címke… sajnos”. mondta Matt.

Alig néhány nappal azután, hogy Matt közzétette az első videót erről a Basset Houndról, egy “második rész” következett. Ebben néhány érdekes információt árult el kíváncsi követőinek.

@mattdotgarcia what should i do with this sweet ol dog???? #dog #lostdog #fypシ゚viral ♬ original sound – mattdotgarcia

Matt azt mondta, hogy ez a kutya nem kóbor vagy elveszett, hanem a vasúti sínek másik oldalán lakik, néhány kilométerre az új házuktól. Azt is megtudta, hogy a neve Copper.

A nézők elégedetten fogadták a hírt, hogy ennek a kutyának saját otthona van. Néhányan azonban aggódtak is amiatt, hogy gazdái csak úgy kóborolni hagyták, különösen annak fényében, hogy egy veszélyes vasúti síneken kellett áthaladnia.

Matt maga is megerősítette, hogy ezekben a napokban Copper nem jött, és hogy már kezdett hiányozni neki ez a kóborló jófiú. Erre azonban nem kellett egy örökkévalóságot várnia, hiszen Copper néhány nappal később meglátogatta.

A legutóbbi TikTok-videón láthatjuk, hogy ez a férfi odáig van, hogy újra láthatja szőrös barátját, és a nézők is el voltak ragadtatva.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló