A nő megdöbbent, amikor egy hatalmas madár segítségért “kopogtatott” az ajtaján

kócsag

Louisa Treger írónőnek London központjában élve mesébe illő élményben volt része.

Egy nap egy sérült kócsag “kopogtatott az ajtaján”, és segítséget kért, és Louisa természetesen nem habozott, hogy segítségére siessen. Amint a kopogás után kinyitotta az ajtót, a madár berepült a házába, mintha tudta volna, hogy megkapja a gyógyulásához szükséges segítséget.

Louisát megdöbbentette a helyzet, mert bár látta már ezeket a csodálatos madarakat a város parkjaiban, még soha nem volt ilyen közel hozzájuk, nemhogy a saját otthonában.

kócsag

Miután Louisa magához tért a szokatlan helyzetből, rájött, hogy a madár miért lépett be hirtelen az otthonába: megsérült. Így hát cselekedett!

Az írónő hamarosan felhívott egy helyi sürgősségi állatorvost, aki azt tanácsolta neki, hogy vigye a kócsagot a klinikára. Louisa egy szomszéd segítségével ezt meg is tette.

Ott, néhány vizsgálat után az állatorvos kapcsolatba lépett a vadon élő állatokkal foglalkozó szakemberekkel, akik késedelem nélkül a klinikára mentek, hogy segítsenek a madáron.

kócsag

A kócsagot ideiglenes otthonba vitték, ahol teljesen rehabilitálva visszatérhet a vadonba.

“Ez egy nyugtalanító időszak számomra, hiszen néhány héten belül megjelenik egy új regényem” – mondta Louisa. “A kócsag látogatása azonban átformáló volt, és perspektívába helyezte az idegeimet. Áldottnak, gazdagabbnak éreztem magam, és újra összekapcsolódtam valami nálam sokkal nagyobb dologgal.” – zárta le Louisa.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló