A hős kutyamama segít a tűzoltóknak a csapdába esett kölykök megmentésében (videó)

mentés

Nyolc, csatornába esett kölyökkutya hihetetlen mentése zajlott Törökországban. Az anyjuk kétségbeesett, és nem tudta, hogyan segítsen rajtuk. Szerencsére valaki értesítette a tűzoltókat, akik a helyszínre siettek és egyenként húzták ki őket.

Egy helyi lakos, Erhan Erol értesítette a tűzoltókat, miután nyolc kölyökkutya beleesett egy strand melletti csatornába. Bár az anyjuk is ott volt, fogalma sem volt, hogyan menthetné meg őket. Az idő vészesen fogyott, ugyanis a csatorna kezdett megtelni vízzel.

mentés

Miután a tűzoltók a helyszínre értek, mindent megtettek a kölykök megmentéséért. Végül sikerült leállítani a csatornát ellepő vizet, így a fulladás veszélye elillant.

mentés

Azonban még ki kellett találniuk a módját, hogy biztonságosan kihozzák őket, ami az anyjuknak köszönhetően lesz lehetséges. A kölykök anyja a közelben volt, és egy másik kölyökkutyát szoptatott, aki vele maradt. Miután megérkezett a helyszínre, felemelték a kutyát és leeresztették a lyukba. Az anya egymás után mentette meg az összes kiskutyáját.

mentés

Valahányszor kiemelt egyet, azonnal megszoptatta, hogy egy erősödjön. Végül az összes kiskutyát sikerült kiemelnie a csatornából, majd mindegyiket ellátta.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló