Egy lakókocsihoz kötözött kutya elsöprő öröme, miután kiszabadították – videó

megkötözve

Nem minden ember empatikus az állatok iránt. Némelyikük képes fájdalmat és szenvedést okozni, mint ez a nő, aki úgy tartotta a lakókocsijához kötve a kutyát, hogy nem is vigyázott rá. Amikor a szegény kis kutyát az önkéntesek megmentették, és rájött, mi a szabadság, hatalmas örömet fejezett ki.

Egyik reggel egy menhely önkéntesei egy szegény kutyáért indultak, akit a beszámoló szerint csaknem egy hónapja egy lakókocsihoz kötöttek. Az állatmentők a jelzett helyre siettek, és egy kis méretű keverék kutyát találtak kötéllel a járműhöz kötve. A kötél, amellyel megkötözték, belegabalyodott a kis testébe, és hogy kiszabadítsák, késsel le kellett vágniuk.

megkötözve

Amikor kiszabadult, a kutya futni, ugrálni kezdett és megköszönte az állatmentőknek a segítséget. Amikor magyarázatot kértek a lakókocsi gazdájától, a nő azzal indokolta tettét, hogy a kutya nem az övé, hanem egy hónappal korábban érkezett, majd nem ment el, ezért úgy döntött, megköti, anélkül, hogy ellátta volna.

megkötözve

Végül egy menhelyre került, ahol az Oscar Meyer nevet kapta. Társaságkedvelő és vidám karakterével felkeltette a személyzet egyik lányának, Krisnek a figyelmét. A nő beleszeretett, és úgy döntött, hogy egy hónapig ideiglenesen hazaviszi, hogy megfigyelje Oscar viselkedését az új házban. Szerencsére nem volt gond, mert Oscar azonnal alkalmazkodott az új családhoz és az új otthonhoz, így hivatalosan is örökbe fogadták.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló