A hős német juhászkutya rátalál egy 90 éves hölgyre, aki egyik napról a másikra veszett el az erdőben

Amikor egy 90 éves nő eltűnt, a nyomozók rögtön tudták, kit kell hívniuk. Megkeresték Saby rendőrtisztet, a négylábú K9-es csodakutyát, akinek a szaglása még sosem vallott kudarcot.

Az ABC News szerint Loudell Hubbard, egy 90 éves nő eltűnt otthonából az alabamai Birminghamben. Az idős nő több mint tizenkét órája elveszett, egész éjszaka kint volt. Kutatási és mentési akció indult. Egy csapat több mint tizenkét órán át kereste Hubbardot. Saby rendőrtisztnek köszönhetően rátaláltak az idős asszonyra egy patakmederben, ahol átaludta az éjszakát, párnának használva a pénztárcáját.

mentőakció

Saby rendőr egyenesen Hubbardhoz vezette a birminghami rendőrség két tisztjét. A tisztek a K9-nek tulajdonítják a nő életét. Hubbard demenciában szenved, és másfél mérföldnyire az otthonától az erdőbe ment. Nem emlékezett, hogyan juthat vissza, vagy hogyan került oda. Úgy gondolják, hogy belebotlott a patakba, és túl gyenge és zavart volt ahhoz, hogy kimásszon. A botját is otthon hagyta.

mentőakció

Köszönik Saby rendőrtisztnek, hogy ilyen kiváló munkát végzett, valamint a kutató-mentő csapatának. Hubbard napokat töltött egy helyi kórházban, szerencsére súlyos sérülései nem voltak, így hamar hazaengedték.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló