Az ijedt kutya egy farönk alatt bújt el az emberek elől, miután már többször csalódott bennük

A National Rescue Center for Animals Caring Media székhelye Mexikóban található, és számos előnnyel rendelkezik a fejletlen országokban. Az állatokat nem becsülik meg ebben a közösségben, mert a lakosság még mindig szegény. Ennek eredményeként az állatokat gyakran elhanyagolják, hulladéklerakókban élnek, és nem kapják meg a kellő gondoskodást. Céljuk több sérült állat kezelése, valamint az elhagyott állatok örökbefogadása.

Az Animals Caring Media egyik előfizetőjétől kaptak egy videót, amelyen egy szemétlerakó közelében élő kis kutya látható. Annak ellenére, hogy nem bízott az emberekben, szegény kiskutya élelmet keresett a közelben.

ijedtkiskutya

Egy állatbarát ember felhívta az Animals Care Media-t, miután sikertelenül próbálta elkapni az állatot. Annak ellenére sem találták meg, hogy az állatmentő átkutatta az összes hulladéklerakót. Némi vadászat után végül felfedezte, hogy néhány farönk alatt fekszik.

ijedtkiskutya

Az állatmentő igyekezett elnyerni a kiskutya bizalmát, de láthatóan a kutya nagyon félt. Bizonyára csalódott már az emberekben és félt, hogy újból magára hagyják. A kiskutyát egy hordozóba rakták, ahol azonnal elaludt, még az ételre sem nyitotta ki a szemét.

ijedtkiskutya

Három órával később már minden erejét visszanyerte és alig bírta abbahagyni az evést. Az állatorvos végül megvizsgálta és kiderült, hogy jó egészségnek örvend. A vizsgálatok során kiderült, hogy egy 2-3 hónap körüli, kisfiú kutyus. Egy forró, gyógyfürdő után visszanyerte eredeti személyiségét, és kiderült, hogy egy nagyon kedves, lelkes, szeretnivaló kölyökkutya. A megmentője ezután örökbe fogadta, így most már sosem kell attól félnie, hogy nem lesz mit ennie és boldogan élhet gazdájával.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló