A hűséges kutya 10 éve mindennap elmegy a boltba reggeliért, ezzel segítve idős gazdáját

idősgazdi

Ez a kedves kutya nem felejtett el segíteni azon, aki kölyökkorában rajta is segített. A kutya éveken keresztül hordta a reggelit idős gazdájának, miután ő már nehezen tette meg a bolt felé a lépéseket.

A kutya még csak pár hónapos volt, amikor egykori gazdája magára hagyta. Ezután kóbor kutyaként élt az utcán, majd egy idős asszonnyal barátkozott össze, aki úgy döntött, hogy örökbe fogadja.

idősgazdi

Mivel a nagymamának már akkor nagyon nagy fájdalmai voltak a lába miatt, ezért csak ritkán mentek el együtt sétálni, akkor is a közeli boltba, reggeliért. Egy nap azonban a nagymama rosszul érezte magát, így a mindennapi boltba sétálás elmaradt. A kutya azonban nem akarta kihagyni a napi rutint, ezért egyedül sétált el a boltba.

idősgazdi

A bolt biztonsági őre először nem értette, hogy a kutya miért volt egyedül, majd észrevette a kutya szájában lévő zacskót és rögtön megértette a kutya szándékát. Segített neki bevásárolni, majd útjára engedte. Azóta 10 év telt el, de a kutyus még mindig hűségesen jár a boltba, segítve ezzel idős gazdáját.

idősgazdi


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló