A hűséges kutya napokig a síneken várt arra, hogy családja visszamenjen érte

sínek

Ribblest, a hűséges kutyát családja egy dél-kaliforniai vasútnál hagyta magára. Mivel nem tudta, hogy lemondtak róla, a kutya a síneken maradt, és várta, hogy gazdái eljöjjenek érte.

A hűséges kutyát nem zavarta a veszély, amivel nap mint nap szembe kellett néznie, mert őszintén hitt abban, hogy egyszer a családja érte jön.

Teltek a napok, és ő tovább várakozott. Bár reménye napról napra fogyott, a kutya még csak nem is gondolt arra, hogy máshová menjen. Hiányoztak neki a gazdái, és nem adhatta fel a reményt, hogy újra láthatja őket.

sínek

Szerencsére egy jószívű nő éppen abban a pillanatban figyelt fel a bátor Ribblesre, amikor a kutyus éppen egy feléje tartó gyorsvonatot kerülgetett. A nő megkönnyebbült, miután látta, hogy Ribbles túlélte. Miután nem sikerült elkapni és biztonságba helyezni, a nő felhívta Suzette Hallt, egy állatmentőt, és beszámolt neki a veszélyes helyzetről, amelyben Ribbles volt.

Hall azonnal autóba pattant, és a kutya megmentésére sietett. Amíg Hall ott volt, ötször ment el egy vonat, és észrevette, hogy minden alkalommal, amikor vonat érkezett, Ribbles beszaladt egy kis lyukba a kerítésen.

sínek

Miután utánajárt, rájött, hogy a lyuk egy autókereskedés telkére vezet. Beszélt annak munkatársaival, és megtudta, hogy minden nap etetik a gazdátlan kutyát, és hagyják, hogy ott aludjon.

A személyzet nagyon kedves volt, és megengedték Hallnak, hogy csapdát állítson fel az ingatlanon belül. Ribbles eledelét egy ládába helyezte, és megvárta, amíg a kutya bemegy a ládába.

sínek

Amint reggel visszatért, meglátott valamit a vasúti síneken. Attól félt, hogy Ribbles az, a szíve darabokra tört, és rohant megnézni, mi az.

Megkönnyebbülten sóhajtott fel, miután látta, hogy prérifarkasok voltak, akik élelem után kutattak. Végül elment, hogy ellenőrizze a csapdát, és nagy örömmel látta benne az édes kutyát . Ribbles végül megmenekült.

Miután teljesen felépült, a hűséges, angyalszemű kutya örök otthonra talált. Amint a gazdái meglátták, azonnal fülig szerelmesek lettek belé. Abban a pillanatban tudták, hogy hozzájuk tartozik.

Ribbles Lucyra változtatta a nevét, és Joshua Tree-i otthonában, családja végtelen szeretetétől körülvéve éli az életét. Van egy kutyatestvére, és mindketten szeretnek a családdal túrázni.

sínek


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló