Az összetört szívű idős kutya nem tudja abbahagyni a sírást, miután a családja lemondott róla

időskutya

Link 16 évesen teljesen egyedül találta magát, miután családja egy menhelyen hagyta. Szívszorító sírása sokakat elszomorított, de egy bizonyos ember úgy döntött, hogy közbelép, és teljesen megváltoztatja a helyzetét!

Az oklahomai Carlie Cahill meglátott egy képet Linkről az interneten, és azonnal beleszeretett. Annak ellenére, hogy rengeteg egészségügyi problémája volt, Carlie egy szempillantás alatt jelentkezett, és hazavitte ezt az édes kutyust.

időskutya

Amikor először találkoztak, Linknek nem volt szőre, és több súlyos fertőzéssel is küzdött.

Link eleinte félénk és óvatos volt, és először be kellett szoknia Carlie otthonába. Még mindig nagy stressz alatt volt az elhagyatottsága miatt, és mindenképpen időre volt szüksége, hogy újra bízni kezdjen.

időskutya

Link sok támogatást kapott új családjától, különösen új kutyatestvérétől, Varangytól. Új testvére azonnal elfogadta őt. Amikor Link sírt vagy bizonytalannak érezte magát, Varangy azonnal ott volt, hogy megvigasztalja.  Néhány nappal később a két kutya igazi testvérként kötődött egymáshoz, és Link úgy kezdett viselkedni, mint egy vadonatúj kutya. Még a kedvenc alvóhelyét is kiválasztotta a házban – Varangy ládáját!

időskutya

Két év alatt, mióta Carlie otthonában van, Link bundája teljesen átalakult. Most már egy vadonatúj bundás kiskutya volt, aki élvezte új életének minden egyes másodpercét.

A családja elvesztését sirató, egykor síró kisfiúnak, Linknek most már saját családja van – ezúttal örökre!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló