A kamera felveszi, ahogy a hős pitbull megmenti a barátját a vízbe fulladástól

hőspitbull

Egy barát mindig nagy kincs az életünkben, van, hogy az életünket is megmentik. Ez történt a cikkünk főszereplőjével is, egy csivavával, akit egy barátja mentett ki a medencéből, miután véletlenül beleesett és már nem tudott onnan kimászni egyedül.

Egy szép, napsütéses napon Pulma, a csivava, kutyatestvéreivel lazított az otthonuk udvarában, Brazíliában, amikor egy rossz lépés miatt majdnem egy hatalmas tragédia lett a napból. Pulma medence szélén sétálgatott, közben szaglászott valamit, majd egy rossz mozdulat miatt megcsúszott és a vízbe esett. Apró mancsaival úszni próbált, azonban egyedül képtelen lett volna kiszabadulnia. Pulma akár meg is fulladhatott volna.

Szerencsére épp időben jelent meg Pulma hőse, Athéné, aki egy pitbull.

hőspitbull

A kutyák gazdája otthon volt, azonnal rohanni kezdett az udvarra, amikor meghallotta a csobbanást. De amint kiért, észrevette, hogy Athéné ekkor már kimentette a kis Pulmát a vízből. A gazdi először megijedt mikor látta, hogy Athéné szájában van Pulma, hiszen félt, hogy túl erősen szorítja. De azután egyből látta, hogy a kutyát sértetlenül helyezte le a földre.

“Nagy ijedség volt. De hála neki és Istennek, Pulma sértetlen volt.” – mondta a gazdi. “Athena nagyon ragaszkodó és óvja testvéreit. Ő nagyon különleges.”

Athena védelmező ösztöne szerencsére megmentette a kiskutyust, de a gazdi elmondta, hogy sokkal jobban el kell keríteni a medencét, nehogy újra előforduljon ez az eset.

Athéné egy igazi hős, aki imádja a testvéreit, ezzel a tettével pedig ezt be is bizonyította!

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló