A kanapén hagyott kutya még mindig abban reménykedik, hogy gazdája visszatér

fotel

Attól a pillanattól kezdve, hogy kutyáink belépnek otthonunkba, családtagjainkká válnak. Szeretetet, gondoskodást és biztonságot adunk nekik – mindent, amire szükségük van ahhoz, hogy jó életet élhessenek.

Sajnos rengeteg olyan gazdi van, aki egyik napról a másikra elhagyja kutyáját, ezzel elárulva a bizalmukat. La-Z-Boy Gatson egyike az elhagyott kutyáknak, aki folyamatosan várta gazdáit, anélkül, hogy tudta volna, hogy azok soha nem jönnek vissza érte.

Még 2019 júniusában történt, hogy egy 4 hónapos kiskutyát találtak egyedül, egy fotelba kapaszkodva a Mississippi állambeli Lincoln megyében.

fotel

Sharon Norton állatmentő érkezett a helyszínre. Meghatódva látta, hogy a kiskutya egy szintén kidobott tévé melletti fotelben ül. Aprócska volt, és nyilvánvaló volt, hogy napok óta nem jutott élelemhez. Bár éhezett, a szemében még mindig ott volt a remény, hogy a gazdája eljön érte.

fotel

Mivel a kölyök a fotelben maradt, nem tudta felfogni, hogy magára hagyták. Nem akart elmozdulni a helyéről.

Végül Norton étellel magához csalogatta, majd a városi menhelyre vitte. A menhelyen megfürdették, majd kezelték férgesség ellen, ezután pedig egy ideiglenes családhoz került, ahol várta, hogy valaki örökbe fogadja. Szerencsére nem kellett sokáig várnia!

Új gazdái amint meglátták a kis Gatson történetét, azonnal útnak eredtek és egy 15 órás út után megismerkedtek a kutyussal. Szerencsére hamar beilleszkedett új otthonába és most boldogabb, mint valaha! Elképesztően hálás új családjának, hogy kapott egy második esélyt és végre megkapja azt a szeretetet, amit mindig is érdemelt!

fotel


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló