A nőnek fogalma sem volt róla, hogy az általa megmentett kiskutyák nem is kiskutyák voltak

prérifarkas

Jessie Tussing, a heartlandi állatmenhely egyik munkatársa már sok szokatlan mentőakcióval találkozott, így már kezdett hozzászokni a különös esetekhez. Ez az eset azonban még számára is meglepő volt.

Péntek este volt, amikor értesítették Jessiet pár elhagyatott kiskutyáról, akik egy pajta alatt rejtőztek. Lányával rögtön autóba ültek és elindultak, hogy megmentsék a kicsiket. Bár nem volt egyszerű dolguk, végül sikerült rájuk találni.

Amikor Jessie elvitte a kölyköket egy biztonságos helyre, a napfényre, észrevette, hogy valami különös van ezekkel a kölykökkel.

prérifarkas

Jessie lánya a Google keresőjében talált egy listát azokról a fajokról, amelyekről tudta, hogy a környéken élnek, és miután a rókát és a mosómedvét kizárták, rákeresett a prérifarkas kölyökkutyákra, és azt mondta: “Ó, Istenem, anya!“.

Ez nem egy szokatlan kutyafajta volt; ez egy falkányi prérifarkaskölyök volt!

Jessie azonnal felhívott pár szakértőt, végül úgy döntött, hogy a legjobb megoldás az lenne, ha a kicsiket visszatennék oda, ahol találták őket. Azt is észrevette, hogy tele van a hasuk, ami azt jelenti, hogy az anya nemrég etette őket, és a közelben lehet, várva arra, hogy újra együtt lehessenek!

prérifarkas

Óvatosan visszatették őket, és értesítették a háztulajdonost az új lakókról. Szerencsére, amikor a háztulajdonos megtudta a hírt, nagyon megértő volt, és beleegyezett, hogy elkerülje a pajtát, amíg a prérifarkas család új otthont keres.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló