A kedves kutya minden nap türelmesen vár a pázsiton, hogy különleges ajándékot adhasson barátjának

szoroskapcsolat

Maisy, a 11 éves Golden Retriever egyik kedvenc elfoglaltsága, hogy a napsütéses időben fetrengél a füvön és élvezi a napsütést. Azonban az imádnivaló kutya nem csak azért fekszik a füvön, hogy a nap melegét szívja magába, hanem van egy nagyon kedves barátja, akivel szeret találkozni, néha pedig még meg is ajándékozza.

Maisy minden reggel kiül a ház elé és várja, hogy szomszédja, Richard megjelenjen a közelben a járókájával. Richard akkor kötött ilyen szoros barátságot Maisyvel, amikor elkezdte a napi sétáját mindennapossá tenni.

szoroskapcsolat

Speelman, a kutya gazdája gyakran videóra veszi a találkozásokat, így sikerült lencsevégre kapnia néhány különleges pillanatot. Néha az odaadó kutya még ajándékot is hoz kedvenc szomszédjának ,egy falevelet. Richard pedig igyekszik mindig kifejezni háláját.

“Nagyon szeretem az ő kapcsolatukat.” – mondta Speelman. “Richard és Maisy videóinak megtekintése nagy örömet okoz az embereknek.”

szoroskapcsolat

Nagyon örülünk, hogy ilyen jó viszonyt sikerült kialakítani a kutya és az idős bácsi közt. Reméljük, még nagyon sokáig élvezhetik egymás társaságát!

@mspeelhmbThis morning, Maisy brought Richard a leaf as a gift. I love that girl.

♬ original sound – Mas


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló