A kerítéshez kötözött, puffadt arcú kutya gyönyörűvé válik a megmentése után

kikötözve

Még 2019 tavaszán történt az eset, amikor a Stray Rescue önkéntesei megdöbbentő telefonhívást kaptak, miszerint egy kutyát a kerítéshez kötöztek. Az önkéntesek azonnal elindultak, a helyszínre érkezve pedig összetört a szívük. Egy kutya miatt érkeztek, de akit találtak, az cseppet sem hasonlított egy kutyára.

kikötözve

A kutya arca a háromszorosára volt dagadva és szomorú tekintete elárulta, mennyit szenvedhetett. Napok óta csak arra várt, hogy valaki rátaláljon.

A kutyát végül Marconak nevezték el, és elindultak vele egy állatklinikára, ahol egy hosszú kezelés várt rá. A sebei sajnos elfertőzödtek, így hónapokig volt a klinikán, infúzión, antibiotikumon és egyéb gyógyszereken.

kikötözve

Fájdalmas múltja ellenére úgy tűnt, Marco még mindig tele van szeretettel. És miközben a túlélésért küzdött, gondoskodott róla, hogy új barátai tudják, mennyire hálás nekik, amiért segítenek rajta.

Szerencsére Marco teljesen felépült. Az egykor feldagadt és felismerhetetlenné vált kutya igazi arca végül előbukkant. Végül Marco újra önmagának tűnt és visszanyerte teljes életerejét.

kikötözve

Amikor elég egészségesnek ítélték, Marco ideiglenes otthonba került. Ideiglenes gazdája, Katie teljesen beleszeretett Marcóba, és nem sokkal később örökbe fogadta. Ma Marco nagyon boldog új családjával és fájdalmas múltja már csak a ködös emlék.

kikötözve


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló