A nő betegnek színleli magát, csakhogy megmentsen egy kóbor kutyát

betegnekálcázva

A hatalmas szívű emberek nem hunynak szemet egy bajba jutott állat felett. És pontosan ezt tette Amanda is, amikor rátalált egy szegény kóbor kutyára, aki teljesen egyedül volt az utcán.

A kutya nagyon rossz egészségi állapotban volt, és egyértelmű volt, hogy már régóta ott élt. Nagyon sovány volt és teljesen kimerült. Eddig senki nem állt meg, hogy segítsen neki, de a lány nem volt képes otthagyni őt!

Sajnos a kutya nagyon félt az emberektől, így Amanda nem tudott közelebb férkőzni hozzá. Tudta, hogy valamit gyorsan ki kell találnia, mielőtt besötétedne, ezért úgy tett, mintha beteg lenne és a földre feküdt, teljesen mozdulatlanul. Amanda ötlete bevált, a kóbor kutya közelebb lépett hozzá.

betegnekálcázva

A kutya ellenőrizni akarta, hogy minden rendben van-e a lánnyal, Amanda ekkor pedig megnyugtatta, hogy csak segíteni akar neki, a kutya végül úgy döntött, hogy megbízik benne.

Ennek a gesztusnak köszönhetően Amanda meg tudta menteni a kutyát. Férje segítségével berakták a kocsiba, és elmentek a legközelebbi állatorvoshoz. A kutyus, aki a Medve nevet kapta, azóta nagyon boldog új, szerető családjával Amandának köszönhetően!

betegnekálcázva


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló