A kétségbeesett kóbor kutya odarohan egy nőhöz és könyörög, hogy kövesse

Puerto Rico egyik kanyargós erdei utcáján haladva Ashley Boggs megállította az autóját, miután látta, hogy egy jármű egy időre megállt előtte, majd tovább vezetett. Már akkor érezte, hogy valami nincs rendben! Nem is sejtette, hogy az autó egy kutyát dobott ki egy forgalmas úton, hogy megszabadulhasson tőle.

Pár perc elteltével észrevette, hogy egy kutya szalad az autója után. Megállt, remélte, hogy tud neki segíteni. A barna kutya ekkor nem állt meg, hanem elindult egy irányba, jelezve a nőnek, hogy kövesse. Ashley ekkor úgy döntött, hogy követi, hiszen ő maga is egy állatmenhelyen dolgozik.

anyakutya

Kiderült, hogy a kutya két kölyökkutyához vezette, akiket mindenbizonnyal most dobott ki az erdőbe a gazdája. Ashley azonnal a kocsiba ültette őket, majd visszament, hátha több kutyababára talál. Meglepődött, ugyanis összesen még 4 kiskutyára talált rá!

anyakutya

A kutyák élelem és víz nélkül bolyongtak az erdőben, ami azt jelentette, hogy ha Ashley nem talál rájuk, biztosan pár nap múlva életüket vesztik. Ashley ezután  az összes kutyát az autóba helyezte, és elindult velük a menhelyre. Útközben az anyakutya, akit Gojinak neveztek el, nem győzött köszönetet mondani megmentőjének.

Szerencsére teljesen egészséges kutyusok, akiket hamarosan örökbe is fognak adni!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló