A kiscicák nem tudják abbahagyni az őket megmentő rendőr ölelését

cicák

Adkins és Hiller tisztek a texasi Arlingtonból ismét megmutatták, hogy a rendőrség tagjai mindig készen állnak arra, hogy többet tegyenek a közösség tagjainak jólétéért. Nem számít, hogy egy ember vagy egy állat szorul segítségre, ez a két tiszt soha nem habozik segítséget nyújtani.

A két rendőr épp egy bolti lopás ügyével végzett, amikor hívást kaptak egy másik fontos üggyel kapcsolatban – két apró cica szorult be egy autó alá egy parkolóban. A rendőrök aggódtak a cicák biztonságáért, így sietve odamentek az autóhoz, ahol hamar meg is hallották a halk nyávogásokat.

cicák

Letérdeltek és meglátták a két kiscicát, akik segélykérő szemekkel néztek vissza rájuk. Adkins rendőr óvatosan kihúzta a két apróságot az autó alól, majd a rendőrautó felé indult el velük. Eközben a két cica hálás ölelésekkel jutalmazta őt, aminek nagyon örült.

cicák

Ezután állatorvoshoz vitték őket, ahol kiderült, hogy teljesen egészségesek. A cicák sok időt töltöttek a kocsi alatt, így meglehetősen éhesek voltak. A rendőrök ezért tápszerrel kezdték etetni őket, és pillanatok alatt beleszerettek a kicsikbe.

Adkins rendőr végül úgy döntött, hogy hivatalosan örökbe fogadja ezt a két cicát, és elnevezi őket TJ-nek és Maxnek. Most két cica él békében és boldogan egy szeretettel teli házban. Köszönet a kedves rendőröknek!

cicák


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló