A kóbor kölyökkutya a szeretetet keresve felemelte mancsait – megpróbálta felhívni a járókelők figyelmét

kölyök

Mint minden kóbor kutya, Szezám nevű édes kiskutya is arra vágyott, hogy megtalálja az őt szerető gazdáját. Egy nap a kis kutyus elhatározta, hogy harcolni fog, hogy valóra váltsa legnagyobb álmát.

Miközben testvérével egy kereszteződésben állt, Szezám felemelte a mancsait, hogy felhívja magára a járókelők figyelmét. Ugrálni kezdett és csóválni kezdte a kis farkát, remélve, hogy elrabolja a jó emberek szívét.

kölyök

Munkába menet egy nő véletlenül észrevette, és az út túloldaláról elkezdte magához csalogatni.

A kiskutya játékosságával és kedves személyiségével rabul ejtette a nő szívét, és a helyiektől érdeklődött róla. Miután megtudta, hogy Szezámnak nincs gazdája, és hogy egy kóbor anya lánya, a jó asszony úgy döntött, örökbe fogadja.

kölyök

Az édes szőrgombóc elégedetten érezte magát, amikor egy jószívű ember a karjába vette. Érezte, hogy élete örökre megváltozik.

A kiskutya új gazdája elvitte Sesame-et az állatorvoshoz, ahol megvizsgálták. Miután a kicsiről megállapították, hogy kiváló egészségnek örvend, a nő hazavitte. Ezután készített neki egy fekhelyet, és megajándékozta a kiskutyát a legelső játékaival.

kölyök

Szezám hálával és elismeréssel teli szemekkel nézett új gazdájára. Miután rájött, hogy legnagyobb kívánsága teljesült, nem tudta visszatartani az izgalmát és ugrálni kezdett örömében.

Boldogok vagyunk, hogy Szezám olyan otthonra talált, ahol imádják és boldoggá teszik.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló