A kóbor kutya addig nem hagyja abba a busz üldözését, amíg a sofőr örökbe nem fogadja őt

busz

Amikor Jaypee Barcelinia felszállt egy buszra a Fülöp-szigeteki Quezon Cityben, nem számított arra, hogy egy kutyával osztozik majd az ülésen. De miután látta, hogy a kóbor kutya milyen messzire képes elmenni azért, hogy felszállhasson, örömmel csinált helyet az állatnak.

Barcelinia szerint a kutya hatszor próbált felugrani, de mindannyiszor sikertelenül. A kutya az első mancsait a hátsó lépcsőre tette, amikor a busz lelassított, majd amint a busz gyorsított, levette onnan őket.

busz

A sofőr eleinte nem akarta megengedni, hogy a kutya felszálljon, mert attól tartott, hogy a kóbor kutya agresszívvá válik és megharapja az utasokat.

Úgy tűnik, a kutya eltökélten igyekezett utolérni az autót, bármennyire is nehéz volt. A buszsofőr végül megállt, mert a szíve kezdett megenyhülni. A lihegő kutya azonban ezúttal nem próbálta meg a hátsó lépcsőre tenni a mancsát.

busz

Úgy döntött, hogy vár, mintha engedélyt kérne a felszállás előtt.

A kimerült kutya végül felszállhatott, és a fedett kocsi árnyékában jól megérdemelt szundikálását töltötte.

És ez még nem minden.

A kutya még az utazás végeztével sem volt hajlandó elmenni, ezért a sofőr úgy döntött, hogy örökbe fogadja. Azóta mindig vele van és együtt utaznak mindenhova.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló