A kóbor kutya az autó elé állt, és könyörgött a nőnek, hogy kövesse őt – videó

követés

Amikor egy állatmentő éppen a szupermarketbe tartott, egészen szokatlan jelenet fogadta őket: egy kutya állt az autójuk előtt, és segítségért kiáltott. A nő azonnal megállította az autót, és észrevette, hogy a kutya azt akarja, hogy kövesse.

Egy idő után rájöttek, hogy a kutyus valójában a négy kölyökkutyájához vezette őket! A mentők azonnal megértették, hogy segíteniük kell ezen a kis családon, és pontosan ezt tették.

követés

A megmentők úgy döntöttek, hogy a legjobb lenne, ha először élelemmel kínálnák őket, hogy elnyerjék a bizalmukat. Bár a kölyköket minden gond nélkül sikerült befogniuk, a mama kutya nagyon óvatos volt az idegenekkel szemben, és nem volt hajlandó a közelükbe menni.

Szerencsére két hosszú óra után sikerült összebarátkozniuk vele, és újra összekötni a kicsinyeivel. Ezután állatorvoshoz kerültek, ahol megállapították, hogy az egyik kölyök gyengébb a többieknél.

követés

Emiatt a kölyköt elválasztották a családtól, és az állatorvosnál maradt, hogy szorosan megfigyeljék és kezeljék. A többiek addig is ideiglenes otthonba kerültek, ahol mindenki egy alapos fürdésen esett át.

Napjaikat azzal töltötték, hogy a kutyusokkal szórakoztak, játszottak és finom ételeket ettek. Három hónappal később a három kölyök egészséges és imádnivaló kutyává cseperedett.

követés

Az állatorvosnál hagyott kölyök is teljesen felépült, és azonnal örökbe fogadta egy szerető család, akiket inspirált a kiskutya bátorsága. Biztosak vagyunk benne, hogy a család többi tagja is szerető örök otthont talál majd, amely életük végéig elhalmozza őket szeretettel és ragaszkodással.

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló