A kóbor kutya figyeli az idegent, aki leszáll a buszról – aztán hazáig követi

A minap egy férfi a Missouri állambeli St. Louis-ban szállt le a buszról, amikor észrevette, hogy egy kutya ül a megállóban. Üdvözölte a kóbor állatot, akit eddig még sosem látott, majd elindult a hazafelé. Amint az udvarára ért, a férfi rájött, hogy valaki végig követte őt.

A kutya habozás nélkül követte új barátját a bekerített udvarba. Bár a férfi nagyon megkedvelte a kóbor kutyust, mégsem tudta megtartani, ezért segítségül hívta az állatmentőket.

Amikor Lochmann és társa, Natalie a férfi otthonába ért, arra számítottak, hogy egy ijedt kutyát találnak az udvarán. Pórázzal a kezükben odamentek a kerítéshez, felkészülve arra, hogy a kutya ellenáll majd a mentési erőfeszítéseiknek, de meglepetésükre több mint hajlandó volt velük menni.

újbarát

Lochmann és Natalie elvitték a kutyát az autójukhoz, majd az Orville nevet adták neki. Az újonnan mentett kutyák általában a hátsó ülésről élvezik a szabadságot, de Orville elől akarta megismerni új barátai.

Orville mosolya hatalmas volt, miközben megmentőivel a menhelyre utazott. Miután olyan sokáig egyedül volt, az édes kutya végre megkapta a megérdemelt szeretetet és törődést.

újbarát

A menhely munkatársai megtisztították a kutya sebeit, finom ételt kapott, majd elfoglalta a kennelét. Az állatmentők nem tudták kideríteni, hol lakott Orville, mielőtt megmentették, de egyértelmű volt, hogy végre ott van, ahol lennie kell. A gyógyulás hosszú útja állt előtte, de szerencsére a kitartó kutya lelke még mindig sértetlen.

Ma Orville kedvenc embereivel lóg a menhelyen. Egészségi állapota jelentősen javult a velük töltött első nap óta, ami azt jelenti, hogy végre készen áll egy örökkévaló családra.

újbarát

Annak ellenére, hogy jelenleg ideiglenesen vagy végleg örökbefogadható, még senki sem mutatott érdeklődést Orville iránt. Barátai tudják, hogy a tökéletes család hamarosan megtalálja Orville-t, de addig is örülnek, hogy rengeteg öleléssel árasztja el őket.

újbarát


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló