A kóbor kutya folyamatosan ajándékot visz a nőnek, amiért mindennap eteti

Vannak, akik annyira szeretik az állatokat, hogy életük egy részét a megmentésükre fordítják. Az egyik ilyen gondoskodó állatbarát Orawan Kaewla-iat, egy thaiföldi nő. A közösségében arról ismert, hogy otthona közelében kóborló hajléktalan kutyákat etet.

Imádnivaló módon az egyik kóbor kutya, akit mindennap etet, mulatságos módon köszöni meg neki nagylelkűségét; a kiskutya, Tua Plu ajándékokat hoz Kaewla-iatnak. Minden nap megjelenik egy-egy tárggyal a szájában, amit ajándékra méltónak tart, és hálából odaajándékozza neki.

ajándék

Amikor Tua Plu éhes, ajándékot visz a szájában. Például hozhat Kaewla-iatnak egy levelet vagy egy darab papírt.

A helyiek gyakran viccelődnek azzal, hogy Tua Plu megpróbálja elcserélni az ajándékait az ételre, amelyet Kaewla-iat ad neki, mintha tőle vásárolta volna az ételt. Bármi is a szándéka, senki sem tudja. Egy azonban biztos, ez a kutyus okos és imádnivaló!

ajándék

Amikor Kaewla-iat közzétett egy videót Tua Pluról a Facebookon, a videó nagyon népszerű lett, és az emberek megkeresték, hogy örökbe akarják fogadni őt. Szerencsére Tua Plu új otthonra talált, és most Tua Plu megoszthatja ajándékait új gazdájával, amikor éppen étkezési idő van.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló