A kiskutyát megkötözték, száját összeragasztották, majd egyszerűen magára hagyták

összeragasztva

A kiskutya, Repollita élete nagyon nehezen indult. Amikor az állatmentők rátaláltak, mindenki meglepődött: a kicsi lábait összekötötték, a száját ragasztószalaggal összezárták, ami miatt alig tudott lélegezni. Ha nem találják meg időben, esélye sem lett volna a túlélésre.

Repollita képeit nézve az ember elgondolkodik, mennyi kegyetlenség létezik ezen a világon. Már csak ilyesmire gondolni is embertelen, megtenni pedig hatalmas bűn. Szörnyű, ha egy kutyát megkötözött mancsával, szájkosarát ragasztószalaggal lezárva hagyjuk, hogy még segítséget se tudjon kérni.

összeragasztva

Szegény kutya egy lépésre volt attól, hogy megfulladjon, de szerencsére időben megtalálták. Azonnal az állatorvosi klinikára szállították a kis kutyát, ahol megkapta az első szükséges orvosi ellátást.

Repollita nagyon fáradt volt mindattól, amin keresztülment. Kimerült volt és nagyon le volt gyengülve. A helyi állatorvosok, miután megvizsgálták, rájöttek, hogy a kutyának parvovírusa van, ami egy fertőzés, amely, ha nem kezelik megfelelően, nagyon súlyos következményekkel járhat.

összeragasztva

A kutya nagyon jól reagált a gyógyszerek beadására, és reagált a kapott kezelésekre. Repollita életének új szakasza végre elkezdődött. A kiskutya napról napra egyre több erőt és energiához jutott. Egykor összekötött lábai teljes mozgásképességét visszanyerték, és végre könnyen tudott mozogni.

Repollita hatalmas ereje mindenkit lenyűgözött. Kiderült, hogy egy nagyon energikus és játékos kiskutya, aki tele van szeretettel.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló