A kóbor kutya kétségbeesetten kért segítséget a járókelőktől, miután egy üveg szorult a fejére

szorulthelyzet

Sajnos rengeteg kutya él az utcákon, ételt keresve, aminek azonban nagy veszélyei is lehetnek. Miután az éhség nem csökken, a kutyák a legmegdöbbentőbb helyekre is bedugják a fejüket, csak hogy egy falathoz is hozzájussanak. Így történt ezzel a kutyával is, aki életveszélybe került, miután beszorult a feje egy üvegbe, és kétségbeesetten próbált segítséget szerezni.

Szerencsére egy járókelő észrevette a bajbajutott kutyát és rögtön segítséget hívott. Az állatmentők pillanatokon belül kiértek és igyekeztek azonnali ellátást nyújtani, de ez korántsem volt egyszerű feladat, ugyanis a kutya megijedt és elszaladt.

szorulthelyzet

Végül egy híd alatt találták meg, azonban már nem sok levegőhöz jutott és összeesett. Egy nyugtató segítségével lecsillapodott és végül egy speciális eszköz segítségével sikerült kimenteni a szorult helyzetből. Bár még kába volt és álmos, még így is sikerült kifejeznie háláját megmentőinek rengeteg puszival és bújással.

A megmentők munkája azonban nem ért véget. A kutyát elvitték a menhelyre, majd egy posztot tettek közzé, aminek köszönhetően ma már egy szerető család meleg otthonában él.

szorulthelyzet


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló