Az ideiglenesen befogadott kutya megmenti a gazdi életét néhány nappal azután, hogy találkozott vele

eletmentokutya

Amikor egy Brownie nevű menhelyi kutya két hetet ideiglenes gazdiknál töltött az Analore családnál, ez volt az első alkalom, hogy egy meleg otthonban aludhatott. Miután négy örökbefogadás is meghiúsult az új-mexikói menhelyén, Brownie újabb esélyt kapott egy coloradói menhelyen. Azonban szüksége volt egy ideiglenes otthonra, amíg a szállításra vár – és Analore és családja itt lépett közbe.

Az első néhány nap nehéz volt, mert Brownie még csak ismerkedett a házi nevelés csínjával-bínjával. De amint rájött, hogy biztonságban van, és szeretet veszi körül, valami megváltozott. Brownie néhány napon belül megtanulta, hogyan kommunikálja szükségleteit új családjával.

eletmentokutya

Analore gyorsan megismerte Brownie kommunikációs módszereit a mindennapi tevékenységekhez, de egy este valami egészen szokatlant tett. Ahelyett, hogy figyelmeztette volna ideiglenes gazdáját, hogy segítségre van szüksége, a kutya megpróbálta elmondani neki, hogy igazából neki van szüksége segítségre.

Közvetlenül Brownie befogadása előtt Analore ájulási és szédülési rohamokat tapasztalt. Az egyik Brownie-val töltött éjszakán Analore rosszul lett, és a kutya azonnal reagált.

“Nem szeret sokat ölelgetni, de csak felugrott a kanapémra, mellém ült, és ölelgetni kezdett” – mondta Analore.

eletmentokutya

Analore egy ideig ölelgette Brownie-t, mielőtt úgy döntött, hogy lefekszik az ágyba, mert még mindig nem érezte jól magát. Brownie, aki általában tartott némi távolságot, nem volt hajlandó elengedni Analore-t a szeme elől.

„Amikor lefeküdtem, vakargatta az ajtót, és fejjel ütötte az ajtót” – mondta Analore. “Ez nem volt megszokott viselkedés tőle. Majdnem olyan volt, mintha azt akarta volna mondani: “Valami baj van, engedj be.”

Analore gyorsan felkelt az ágyból, és beengedte figyelmes kutyáját a hálószobába.

“Rögtön az ágyamra ugrott, mellém ült, fejét a mellkasomra hajtva, majd miután jobban éreztem magam, csak felállt és elment” – mondta Analore.

Az Analore családdal töltött két hét után Brownie az eredeti terveknek megfelelően egy másik ideiglenes otthonba költözött, de az Analore család végleg haza örökbe akarja őt fogadni.

eletmentokutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló