A kóbor kutya követni kezdi a kerékpárosokat és úgy dönt, nem mond le róluk

kóbor kutya

Egy átlagosnak hitt napon ez a kóbor kutya találkozott néhány kerékpárossal, és úgy döntött, hogy követi őket. Nem is tudta, hogy ha meghozza ezt a döntést, az élete sokkal jobbra fog változni!

Az egész akkor kezdődött, amikor Maggie Jo és barátnője, Maeve Montenegrón keresztül kerékpároztak. Úgy döntöttek, hogy megosztják utazásukat a TikTokon, amikor találkoztak egy kóbor kutyával.

A négylábúnak felkeltette az érdeklődését a kerékpáros páros, ezért úgy döntött, követi őket. Kilométereket gyalogolt, megállás nélkül négy napig. Maggie Jo és Maeve néhányszor szem elől tévesztette, de a kis srácnak mindig sikerült újra megtalálnia őket.

kóbor kutya

A kutya, akit Montenak neveztek el, örömmel tette meg ezt az utat velük, és mindvégig kitartóan futott utánuk. Azonnal beleszeretett a párba! Ebben a pár napban rájöttek, hogy a kóbor kutya társasága nagyon kellemes. Soha nem gondoltak arra, hogy elveszítsék, ellenkezőleg, elkezdték rajta tartani a szemüket.-

kóbor kutya

Megbizonyosodtak róla, hogy minden rendben van, és pillanatok alatt kötődtek hozzá. A kutyának sikerült a terve: gyönyörű utat járt be, és elnyerte a két kerékpáros szívét!

Maggie Jo és Maeve tudták , hogy Monte nélkül nem térhetnek haza. Végül úgy döntöttek, örökbe fogadják, és megváltoztatják az életét!

Ma Monte-nak új családja van, és mindent megkapott, amit szeretett volna. Véletlenül választotta ki magának a párost, de végül a világ legkedveltebb kutyájának találta magát! Ez a szőrös barát igazán megérdemelt egy ilyen happy endet!

@_maggiejo__ So we’re bring a dog home with us #biketouring #straydog #dog #dogrescue #adventuredog #cycletour ♬ original sound – Maggie Jo


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló