A sérült kutya retteg az emberektől, amíg valaki kedvességet nem mutat felé

fájdalom

Bár a világ nagy részén szigorúan tiltott, mégis léteznek kutyaviadalok. Aminek szegény kutyák ki vannak téve, az egyenesen szörnyűség. Miley mindössze egy éves volt, amikor megmentették. Az állatmentőknek összeszorult a szívük, amikor rátaláltak: rúdhoz kötözve, száját leragasztották, hogy ne tudjon ugatni, sőt  még egy szögesdrótot is a nyakára helyeztek.

fájdalom

Különösen aggasztó volt az egyik hátsó lábának az állapota: ha tovább súlyosbodik, az amputáció elkerülhetetlen lett volna. A helyi menhely tulajdonosának, aki megmentette Texasban, nem volt megfelelő anyagi forrása a költségek fedezésére. A Facebookon közzétett bejegyzésben segítséget kért, majd egy fiatal lány, Amanda Holley ment segíteni a kutyán.

fájdalom

Amanda gondolkodás nélkül felajánlotta, hogy éjszakára magához veszi, hogy másnap el tudja vinni az állatorvoshoz. Eközben egy nő adománygyűjtést indított, hogy fedezze a gyógyszer költségeit. Miley először nem volt hajlandó az emberek szemébe nézni. De Amandának megvolt a módszere: egy plüssállat! Amikor átadta neki, Miley úgy nézett rá, mintha ez lett volna a legjobb ajándék, amit fiatal és fájdalmas életében valaha kapott.

A kutya lassan felépült, testben és lélekben egyaránt. Amanda úgy érezte, hogy teljesítette küldetését, ezért új otthont talált neki neki, ahol boldog lehet. De megígérte, hogy ha szükség lesz rá, akkor ő mindig segíteni fog neki.

fájdalom


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló