A kutyák imádnivaló reakciója, miután rájönnek, hogy új otthonukhoz udvar is tartozik – videó

udvar

A kutyák hangulatát, akárcsak az emberekét, erősen befolyásolja a környezet, amelyben élnek. A TikTokra feltöltött videóban két imádnivaló kutya reakcióját láthatjuk, miután felfedezték, hogy új otthonuknak kertje is van.

udvar

Bella és Jaxx egy pitbull, illetve egy ausztrál juhászkutya. A kutyatestvérek évek óta élnek Michelle társaságában. Amióta beléptek az életébe, minden megváltozott, és minden szebbnek tűnik számára. A nő elmesélte, hogyan viselkednek négylábú barátai, mióta új otthonuk kertjében rohangálnak: “Jaxx szereti kergetni a leveleket, Bella pedig szeret szagolgatni és napozni. Bejönnek néhány percre lehűlni, majd visszamennek. Megmelengeti a szívem, hogy ilyen boldognak látom őket. Mióta beköltöztünk ebbe a házba, észrevettem, hogy sokkal többet játszanak. Még az arizonai nyári melegben is kint szeretnének rohangálni az udvaron.”

Igazán megható látni, hogy a kutyák mennyire hálásak gazdájuknak a váratlan “ajándékért”.

@michelleejg Replying to @devenellebradley so much room for activities!! #newhouse #apartmentdog #doglife #pittie #pitbull #miniaussie ♬ original sound – YagurlM


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló