A kutyamama vigasztalja a kiskutyáját, miközben arra vár, hogy valaki megmentse őket

anyakutya

Miután életük nagy részét az utcán töltötték, ez az anyakutya és a kiskutyája nagyon fáradt volt. A kutya nem tett mást, mint megvigasztalta egyetlen fiát, remélve, hogy előbb-utóbb valaki megmenti őket.

Az egész úgy kezdődött, hogy Jen és Roman, egy texasi házaspár, akik mindig is részt vettek a rászoruló állatok megsegítésében, két kutyával találkoztak az utcán. Teljesen egyedül voltak, és mindenki számára világos volt, hogy elhagyták őket.

anyakutya

Jen és Roman azonnal megértették a helyzet súlyosságát, és anélkül, hogy kétszer is gondolkodtak volna, elmentek segíteni nekik. Ők vezetik a Project Freedom Ride-ot, így nagyon jól tudták, mit kell tenniük, hogy megmentsék az életüket.

A pár elindult feléjük, és sikerült elnyerniük a bizalmukat. Úgy tűnt, már régóta vártak rájuk. A kutya nem fogta vissza magát, és bátorságának köszönhetően a kutyusa is kapott egy második esélyt. Megvédte és megvigasztalta, és soha nem hagyta magára. Jen és Roman azonnal állatorvoshoz vitte a négylábúakat kivizsgálásra.

anyakutya

Szerencsére egészségi állapotuk nem volt súlyos. Ennek a különleges párnak köszönhetően a kutyamama és egyetlen babája végre olyan életet élnek, amiről mindig is álmodtak. Maguk mögött hagyhatják az elhagyatottság fájdalmát, és újrakezdhetik az életüket. Megérdemelték a happy endet!

anyakutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló