A kutyust gazdája leszidta szökése miatt – a reakciója nagyon édes

okoskutya

Gyerekkorunkban, amikor azt halljuk, hogy szüleink hazahívnak, miután a szabadban játszottunk a barátainkkal, általában visszasietünk, mert félünk, hogy megszidnak, ha későn érkezünk. A lassúság soha nem kifogás, ha a szülők telefonálnak. Úgy tűnik, nem csak az emberek félnek ennyire a szidástól.

Egy felnőtt kutya Thaiföldön kínos helyzetbe került. Egy thaiföldi Facebook-oldalon megosztottak egy videót, amelyen egy kutya reakciója látható, amikor megszidják, miután kiszökött, majd hívásra is lassan sétált.

okoskutya

Gazdája kora reggel a ház előtt várakozott, kezében egy bottal, akár egy vad fegyelmező. Úgy tűnik, a kutya nem jött haza az éjszaka folyamán. Amikor látta, hogy gazdája hívja, csökkentett a sebességén. Lassan sétálni kezdett lehajtott fejjel és bűntudattal.

Kezdetben a kutya távol ült le gazdájához, de végül tétován közeledett hozzá, amikor a gazdája felszólította, hogy üljön elé. Amikor egy kicsit odébb ült, a gazdi megszidta.

okoskutya

A kutya némán ült, szemeit gazdájára szegezve félelemmel és sajnálattal. Bocsánatkérő tekintettel meredt rá.

Miután meghallgatta gazdáját, a kutya felállt és átölelte őt. A tulajdonos cserébe tudta, hogy a kutya bűnösnek érzi magát, így megbocsátott a kutyának. Később az okos kutyát látták, amint a szájával tartotta a botot és azzal játszott.

okoskutya

Természetesen a kutyus gazdája imádja őt, semmi esetre sem bántaná!  A Facebook oldalán számtalan képet és videót tölt fel, ahol láthatjuk, mennyire szeretik egymást.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló