A kutya rájött, hogy gazdája eladta őt; remegett és sírt, miközben nézte a gazdája távozását

búcsúzás

Az emberek  meghatódtak, amikor szemtanúi voltak annak, hogy egy kiskutyát új gazdihoz adnak. A kutya remegett és sírt, miközben gazdája távozását nézte. Ez az oka annak, hogy az embereknek ne legyen kutyájuk, ha nem állnak készen a gondozásukra. Ők is olyanok, mint mi. Élelemre és menedékre van szükségük.

Ez a történet egy kutyatulajdonosról szól, akinek nem volt más választása, mint elengedni bundás barátját, ugyanis tönkrement, szállást keresett, és nem engedhette meg magának, hogy a kutyát magával vigye.

Egy férfi érkezett egy üzletbe, táskáját és egy kis terrier kutyát vitt magával. Másnap visszatért a kutyás férfi, és azt mondta az üzlet tulajdonosának, hogy jó embernek tűnik a kutyája gondozásához.

búcsúzás

A kutya ösztönösen rájött, hogy egy másik gazdihoz adják. Szeme megtelt könnyel, gazdája pedig meghatódott. Az üzlet tulajdonosával beszélt a helyzetéről. Azt mondta, hogy a vállalkozása kudarcot vallott. Most hajléktalan, és el kell mennie, hogy egy szállást keressen. Rájött, hogy nem tudja tovább megtartani a kutyát. Ezért megkérte az üzlet tulajdonosát, hogy gondoskodjon róla.

Nyilvánvaló volt, hogy a férfi szereti a kutyáját, hiszen folyamatosan simogatta. Egyértelmű volt, hogy nem hajlandó távozni. A bámészkodók, akik szemtanúi voltak az érzelmes pillanatnak, meghatódtak.

búcsúzás

A férfi könnyes szemmel távozott. Nem tudta visszatartani érzelmeit, be kellett takarnia a száját, hogy ne sírja el magát hangosan. Amikor a terrier kutya látta gazdáját távozni, nyöszörögni kezdett, és könnyek gördültek le a szeméből, miközben remegett.

búcsúzás

Utolsó búcsúként a gazdi visszajött, utoljára megölelte a kutyáját, majd sírva távozott.

Nem könnyű kutyát tartani. Ha valaki szeretne egy kisállatot tartani, készüljön fel érzelmileg és anyagilag. Élelmiszerre és jó szállásra van szükségük, valamint a tulajdonosok szeretetére és törődésére.

búcsúzás


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló