A leláncolt kutya könyörög a nőnek, hogy ne vigye magával utolsó kölyökkutyáját

Sergey, egy aggódó férfi, sürgős információval fordult a Love Furry Friends mentőszervezethez egy Busya nevű anyakutyáról. A szorongató helyzetbe szorult Busyát láncra verve találták meg, aki kötelességtudóan őrzött egy romos házat, amelyet hulladék- és törmelékhalmok borítottak.

Az állatmentők hívták a kutya tulajdonosát, és könyörögtek, hogy adják át Busyát a jóléte érdekében. Sajnos a tulajdonos nem volt otthon, és kérte a mentőket, hogy jöjjenek vissza másnap. Megértve a helyzet sürgősségét, az együttérző állatmentők beleegyeztek, hogy a kérésnek megfelelően visszatérjenek.

mamakutya

A mentők megérkezésekor a kutya gazdája szívszorító igazságot árult el. A láncra szorult mamakutya nemrégiben adott életet négy kiskutyának. Megdöbbentő módon az összes nőstény kölyökkutya vízbe fulladt, csak a hím kölyök maradt életben. Ez az aljas tett haraggal és szomorúsággal töltötte el az állatmentőket.

Amikor az egyik állatmentő letérdelt, hogy találkozzon Busyával, a mamakutyával, mélységes hála áradt belőle. Amikor azonban megmaradt értékes kiskutyáját óvatosan a mentő ölébe tették, Busya érzelmei túlcsordultak. Sírt, a remény és a bizonytalanság fogta el, miközben hevesen őrizte utolsó élő babáját.

mamakutya

Busya végül megadta magát, és az állatmentők óvatosan a várakozó járművükhöz vitték mindkét kutyát. A következő úti cél az állatorvosi klinika volt, ahol Busya és kölyke, akit Buddynak neveztek el, vizsgálaton esnek át. Anya és kölyke hihetetlenül édesnek és szeretnivalónak bizonyult, és elragadta mindazok szívét, akik találkoztak velük.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló