A magára hagyott kutya egy forgalmas út szélén keres menedéket – szerencsére még időben kapott segítséget

Fram

Egy állatbarát csapat fájdalmas látványra lett figyelmes. Egy zavarodott kiskutyát láttak meg egy forgalmas út szélén egyedül sétálva. Észrevették, hogy szinte pár méterre van a száguldozó autóktól, ezért tudták, hogy azonnal cselekedniük kell, mielőtt balesetet szenvedne.

Megálltak segíteni, azonban azzal is tisztában voltak, hogy türelmesnek kell lenniük, hisz ha megijesztik a kutyát, akkor az végzetes is lehet, ezért ügyeltek arra, hogy ne tegyenek hirtelen mozdulatokat.

Fram

Türelmesen várakoztak, remélve, hogy a kutya hagyja, hogy közelebb férkőzzenek hozzá. Egy óra telt el, amikor végül elérték, amit szerettek volna. A kutya végül hagyta, hogy megsimogassák, majd hogy később biztonságba helyezzék.

Fram

Előtte azonban várt rá egy állatorvosi kivizsgálás. Az orvos atkákat, bolhákat és kullancsokat fedezett fel a testén, ezért egy gyógyfürdőt kapott. Egészségügyi problémái ellenére nagyon kedves és szerethető kutyus volt! Ideiglenes otthonába kerülve megmutatta valódi személyiségét, és háláját az emberek felé, amiért megmentették őt.

Fram

A kiskutyát végül Framnek nevezték el, tele volt élettel, emiatt pedig nagyon nehéz elképzelni, hogy milyen indokból hagyta el őt bárki is. Az önzetlen emberek miatt Fram már soha többé nem lesz veszélyben, élete végéig szeretetben fog élni!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló