A magára hagyott kutya kövekkel táplálkozik, hogy túlélje a mindennapokat

Dimka

Vannak olyan emberek, akik felelőtlenül vesznek magukhoz egy kiskutyát, majd amikor már sok gond adódik vele, akkor egyszerűen csak hátra hagyja, nem törődve a kutya sorsával. Szerencsére azért vannak olyan emberek is, akik igyekeznek az ilyen kutyák életét megmenteni és sokkal jobb életet biztosítani számukra.

Dimkát, egy gyönyörű négylábút gazdája kegyetlenül az utcára dobta egy esős, hideg éjszakán. Dimka rettegett az idegen környezettől, a sarokban gubbasztott és sírt. Nemcsak a félelem, hanem az éhség is kínozta, aminek hatására megevett pár követ és szemetet, ami sajnos tovább rontott a kiskutya helyzetén.

Dimka

Szerencsére hamarosan értesítették a helyi állatmentőket, akik azonnal a helyszínre siettek, hogy segítsenek a bajbajutott kölykön. Amikor megérkeztek, Dimka remegett, nem bízott a segítséget nyújtó emberekben. Az állatmentők tudták, hogy türelmesnek kell lenniük, hiszen ha megijesztik, sosem fog megbízni bennük.

Nem telt el sok idő, az egyik állatmentőnek sikerült a karjaiba vennie, ami miatt Dimka megnyugodott, majd ezután egy állatorvoshoz látogattak el.

Dimka

Sajnos az állatorvos megállapította, hogy férges, ami sebekben és fekélyekben jelenik meg. Szerencsére jó kezekben volt, így azonnal kezelni kezdték. Azonban nem csak a testi, hanem a lelki sebeket is kezelni kellett, de ez sok-sok szeretettel kivitelezhető volt.

Dimka azóta rengeteget változott, és már csak arra vár, hogy egy szerető család örökbe fogadja.

Dimka


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló