A mamakutya elutasította a hat lábbal és két farokkal született kölykét

szokatlankutya

A világon sok ember születik váratlan születési rendellenességgel. Vannak, akiket szívesen látnak és szeretnek, azonban vannak, olyanok akiket nem fogadnak el különbözésük miatt. Így van ez az állatvilágban is. Skipper egy példa erre az esetre, hiszen a hat lábbal és két farokkal született különleges kiskutyát a saját anyukája utasította el.

Az ausztrál juhászkutya és Border Collie keverék természetes úton született február 16-án Oklahomában, nyolc testvérével együtt. Míg minden testvére egészséges és teljesen normális volt, Skipper helyzete egy kicsit más volt. Még az anyukája is elhagyta, így az apró kölyköt a Neel Állatorvosi Kórházba szállították megfelelő orvosi ellátásért.

szokatlankutya

Az emberek elmondták, hogy Skipper a legelső a kutyáknál, aki ezt túlélte és ezt csodának nevezték.

Szóval, mi is történhetett pontosan, amitől Skipper ilyen szokatlan és furcsa lett? A kórház állatorvosai szerint úgy tűnt, hogy ikrek lettek volna, ám ez nem sikerült teljesen és a szokatlan kutyus ennek a folyamatnak az eredménye.

szokatlankutya

Saját akaratának és az időben nyújtott orvosi kezelésnek köszönhetően Skipper túljutott a nehéz helyzeten és még mindig virágzik. A kutyusnak deréktól lefelé is duplikált szervei vannak, de szerencsére rendesen működnek.

Skipper most rengeteg szeretetet kap és sokan imádkoznak érte. Néhányan továbbra is aggódnak egészsége miatt, de gondozói megerősítették, hogy Skipper boldog és egészséges kölyökkutya. Nincsenek fájdalmai és nem is várható, hogy lesznek. Tehát nyilvánvaló, hogy nincs miért aggódnunk. A schlüsseldienst berlin lichtenberg barátaink nemrég érdeklődtek az egészségéről, a kiskutya remekül van.

szokatlankutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló