Egy sérült kóbor kutya sétál be a kórházba, hogy segítséget kérjen

A kóbor állatoknak mindig nehéz sorsuk van. Meg kell küzdeniük az élelemért és saját magukról kell gondoskodniuk. Nincs otthonuk, nincs kit szeressenek és nincs, aki őket szeretné. Ha pedig megsérülnek, akkor egyedül kell megküzdeniük a helyzettel.

A történetben szereplő kutya ugyan ezekkel a problémákkal küzdött, de szerencsére pontosan tudta, hogy mit kell tennie azért, hogy segítséget kapjon.

Ezt a kutyát néhány napja látták Dayse Ferreira állatorvosi klinikáján a brazil Cearában. Nyilvánvalóan megsérült és nehezen tudott járni.

Amint a felvételen látható, szegény kutyus egyedül talált be az állatorvosi rendelőbe, türelmesen megvárta, míg a kliensek elmennek, majd tétován bebicegett és csendben leült.

Szerencsére a kutya megtalálta azt amit keresett: a segítségüket. Miután az állatorvos meglátta a kutyát, gyorsan üdvözölte és megnézte a mancsát.

Az orvos vérfoltot is látott a padlón, így rájött, hogy van még valami, nem csak a mancs. Az állatorvos gyors vizsgálat után daganatot fedezett fel a testén, amely úgy tűnt, hogy az utcai életnek a következménye.

Szerencsére az állapota nem volt túl súlyos, minden probléma kezelhető volt és néhány hét múlva meg is gyógyult.

segítségetkérőkutya

Azonban nem ez volt az egyetlen jó hír.

A nem mindennapi szolgáltatásról készült videó rengeteg figyelmet keltett az interneten és az emberek lelkesen kerestek neki új otthont. Így a sötét napok hivatalosan elmúltak.

Az állatorvos és férje azt is elárulta, hogy rengeteg hívás érkezik hozzájuk. A házaspár azonban nem siet, mindenkit alaposan megismernek, hogy a kutyát egy tökéletes család fogadhassa örökbe.

Reméljük, hogy az okos kutyus megtalálja azt a fényes jövőt, amiről mindig is álmodott!

segítségetkérőkutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló