A megrémült kutya egy önkéntes lábába kapaszkodik, miután gazdája a menhelyen hagyta – videó

A gazdájától való elszakadás igazi szívfájdalom egy kutya számára. Ha ráadásul még környezetváltáson is át kell esniük, el lehet képzelni, milyen szomorúság és stressz éri őket.

Sajnos ez történt nemrégiben egy imádnivaló kutyussal, Andy Cohennel.

Ő egyike volt annak a 4 kutyának, amelyek egy olyan férfi tulajdonában voltak, aki nem tudta tovább gondozni őket, és meghozta azt a fájdalmas döntést, hogy egy menhelyre bízza őket. Korábbi gazdájuknak vissza kellett térnie kamionsofőrként végzett munkájához, és úgy döntött, hogy életmódja nem megfelelő a kutyák számára.

mentőöv

Andy Cohen és 3 társa a Georgia állambeli Tiftonban található Tifton megyei állatmenhelyre érkezett.

“Összetört szívvel, összebújva és rémülten érkeztek a menhelyre“- mondja Leah Robbins, a menhely vezetője.

Andy Cohen rémülten és kétségbeesetten egy “mentőkötélre” vágyva, amilyen erősen csak tudott, belekapaszkodott egy menedékhelyi dolgozó lábába. A nő azzal próbálta vigasztalni, hogy megsimogatta, és azt mondta neki, hogy minden rendben lesz.

@waldosrescue Link in bio to sign up to foster!! 🙏 #fosteringsaveslives #rescuedog #volunteernyc #adoptdontshop #doglover #dogist ♬ Oh Klahoma – Jack Stauber

Ezt a rendkívül megható pillanatot lefilmezték, és a videót közzétették a TikTok-on. A felvétel, gyorsan vírusszerűen terjedt.

Szerencsére végül találtak szerető családot Andy Cohen számára, lehetővé téve számára, hogy új életet kezdjen.

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló