A megrendítő pillanat, amikor egy elhagyatott kutyának véget ér a 8 éve tartó várakozása a menhelyen

Sok évnyi várakozás és szertefoszlott remények után örökbe fogadtak egy idős kutyát.  Egy fiatal lány volt az, aki beleszeretett az öreg kutyusba, és úgy döntött, új életet és meleg otthont ad neki.

Ez a jószívű nő 2023. augusztus 6-án, vasárnap megosztott egy videót a közösségi oldalon, amelyen az a nap látható, amikor elment a menhelyre, hogy hivatalossá tegye Leroy örökbefogadását és hazavigye. A felvétel gyorsan elterjedt, és mára 1,7 millióan nézték meg. A menhelyen, ahol 8 éven át lakott, olyan családot kerestek, ahol csak felnőttek vannak, tapasztaltak és ahol a házban nincs lépcső.

csalodottkutya

Amíg a lány fel nem figyelt, Leroyt teljesen figyelmen kívül hagyták az örökbefogadó jelöltek. A kutya egy harapás miatt került a menhelyre, amely 4 éves korában történt, és ami oda vezetett, hogy az első örökbefogadást követően elhagyták. Egy hiba, amiért drágán és hosszú távon fizetett, de ami szerencsére ma már csak rossz emlék.

A kutyának és új gazdájának volt ideje a menhelyen megismerkedni, egy kellemes pórázon sétával is. Ekkor látható, hogy kidugja a fejét az autóból, miközben új otthonába utazik.

Leroy új gazdájának van tapasztalata idős kutyákkal, és amikor csak lehetősége van rá, segít nekik. Korábban Girly, egy idős kutya volt az, aki megosztotta mindennapjait egészen 2022-ben bekövetkezett haláláig.

@tashaleelyn Homr is wherever I’m with you ❤️ #dogadoptionstory @Dog Tales Rescue ♬ Home – Edith Whiskers


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló