A menhely előtt aludt, elveszett kutyájára várva. Amikor felébredt, maga sem hitt a szemének.

Kiderült, hogy ez a férfi elvesztette a legjobb barátját és annyira kétségbe volt esve, hogy az egyik menhely előtt aludt. Az egyik péntek reggel a Dekalb County Animals Service munkába érkező alkalmazottja egy fiatal hajléktalant talált, aki az épület bejárati ajtaja előtt aludt.

A hajléktalan férfi elvesztette a legjobb barátját és kétségbeesetten akarta őt visszakapni. Egy fillér nem volt a zsebében és semmi nem számított neki a kutyáján kívül.

Amikor a dolgozók felébresztették őt, kiderült, hogy az utolsó pénzét is buszjegyre költötte, hogy eljusson a menhelyre, miután kedvence eltűnt. Reménykedett, hogy megtalálták őt valahol az utcán és behozták is.

A menhely előtt aludt, elveszett kutyájára várva

Kiderült, hogy igen! A menhely még két héttel ezelőtt hozott be egy utcán kóborló kutyát, de átvitték őt a város másik végében található új épületbe.

Az egyik dolgozó csodálatos dolgot tett!

A férfi kifizette a hajléktalan vonatjegyét, hogy eljuthasson szeretett kedvencéhez és újra együtt lehessenek. Az újratalálkozás szerencsére rögzítették és nagyon megható felvétel született.

A menhelyen így fogalmaztak: “Láttunk már megható találkozásokat itt, de ez különleges volt.”

A legtöbb embernek fogalma sincs arról milyen visszaadni egy kutyát egy hajléktalannak. Sokan közülük jobban vigyáznak kedvenceikre, mint akiknek otthona van.” – mondta az egyik dolgozó.

A menhely előtt aludt, elveszett kutyájára várva
Ez a kép csak illusztráció

“Ha valaki lát egy hajléktalan embert kutyával, de nem ad neki pénzt, akkor segíthet mással is Adhatunk neki kutyaeledelt, vagy akár bolhairtót.

Vízre is szükségük van: bármilyen alapvető dolog jól jön nekik, hiszen ők csak egymásra számíthatnak.”


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló