A menhelyen élő kiskutya megtanul mosolyogni, remélve, hogy így otthonra talál

mosolygás

Nem meglepő, hogy a kutyák rendkívül intelligens lények, de intelligens találékonyságukkal soha nem okoznak csalódást.

Úgy tűnik, hogy jelenleg sok állatmenhelyen élő kutya utánozza az emberi viselkedést, és számos trükköt bevethet, hogy a lehető legjobb mancsát nyújtsa a potenciális új gazdiknak.

Egyes kutyusok egészen szokatlan trükkökhöz folyamodnak, míg mások csak boldogan csóválják a farkukat, megpróbálva elbűvölni és felkelteni a menhely látogatóinak figyelmét. A történetben szereplő szuperokos kutyus történetesen Cheech névre hallgat, és egy 2 éves keverék fajta, aki elbűvölő mosolyával új otthonra talált.

mosolygás

Cheech-et Texas utcáin vették fel, és önkéntesek vitték egy helyi menhelyre. Idővel az állatmenhely munkatársai kezdték észrevenni, hogy Cheech minden alkalommal furcsa kifejezést kezdett az arcán, amikor valaki a ketrecéhez közeledett.

Leah, a menhely egyik dolgozója több fotót is készített Cheechről, és közzétette a menhely hivatalos Facebook-oldalán, ahol gyorsan elterjedtek. Az emberek mindenhol el voltak ragadtatva Cheech bájos mosolyától, és sokan haza akarták vinni!

mosolygás

Cheech újdonsült gazdája egy Carrie nevű nő. Az egyik kutyája előző nap meghalt. A második, Dusty pedig nem tudott megbirkózni barátja elvesztésével. Amikor Carrie és Dusty először találkozott Cheech-kel, mindenki számára azonnal világos volt, hogy hárman jól kijönnek egymással.

Nagyszerű, hogy egy ilyen szokatlan tulajdonság segített a bájos Cheechnek megtalálni új otthonát.

mosolygás

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló