A menhelyen eltöltött 9 év után ez a kutya megtapasztalja a család szeretetét – videó

9évamenhelyen

Egyes állatok szerencsésebbek, mint mások. Míg egyes kutyák gyorsan családra találnak, a kevésbé szerencsések csak figyelnek, miközben az évek úgy telnek el, hogy nem ismerik a család szeretetét.

9 évig Pchitt más gazdátlan kutyákkal élt együtt. 9 éven át soha nem élvezte a felpezsdítő sétákat a parkban, a vidám játékokat a kertben és a megnyugtató öleléseket egy kényelmes ágyban. 9 éven át Pchitt napjait hosszú órákig tartó várakozás tarkította.

9évamenhelyen

A menhelyen tartózkodása alatt  gyakorlatilag nem kapott örökbefogadási kérelmet. Pchitt azonban tele van csodálatos tulajdonságokkal. Társaságkedvelő, játékos és demonstratív, mindig megmutatta életörömét az önkénteseknek.

Sajnos a balszerencse folyton vele volt. A kutya dirofilariasisban szenvedett, egy féreg által okozott szívbetegségben. Emellett néhány kutya a menhelyen lökdösni és zaklatni kezdte.

9évamenhelyen

Az egyesület úgy döntött, hogy ideiglenes otthonba helyezi, hogy megfelelő kezelést biztosítson neki, lecserélje kis fa kenneljét és jobb életkörnyezetet biztosítson számára. Új otthonában Pchitt rágható finomságokat fedezett fel. A bivalyszarv, a szarvas agancs és más finomságok segítenek csökkenteni a fogakat borító fogkövet. A rögtönzött menedékhelyet, amelyben Romániában élt, egy puha kosár… és fotelek váltották fel! Ez az imádnivaló szőrgombóc végre megízlelte a kényelmet!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló