A menhelyi kutya rájött, hogy el akarják altatni – annyira megrémült, hogy képtelen volt járni

megijedve

A túlzsúfoltság miatt a menhely arra a nehéz döntésre jutott, hogy néhány állatot elaltatnak. Azok a kutyák, akiknek kisebb esélyük volt az örökbefogadásra, sajnos altatásra voltak ítélve.

Az édes Darla is köztük volt.

2023 júliusában a menhely munkatársai megpróbálták Darlát az altatós szobába vinni. Amikor rájött, hogy hová megy, megijedt. A lábai mozgásképtelenek lettek, és nem tudott járni.

A menhely munkatársai végül a kezükbe vitték majd egy talicskába tették.

megijedve

Aznap egy nonprofit szervezet tagjai, akik megmentik az állatokat az altatástól, meglátogatták a menhelyet. Azért jöttek a menhelyre, hogy magukkal vigyenek néhány kutyát, és megmentsék az életüket.

Ahogy végigsétáltak a folyosón, egy kék talicskában guggoló, rémült Golden Retriever keltette fel a figyelmüket. Megtudták, hogy a rémült kutya úton van az elaltatás felé.

Abban a pillanatban, amikor meglátták, tudták, hogy meg kell menteniük.

megijedve

Miután beszélt a menhely alkalmazottaival, Callison megtudta, hogy Darla félénksége volt az egyetlen ok, amiért el kellett altatni. Callison gyengéden megsimogatta a fejét, és észrevette, hogy a félénkségen kívül Darla nyitott a szeretetre, és élvezte a simogatást.

A szervezet tagjai elvitték az állatorvoshoz, és alapos orvosi vizsgálatot végeztek rajta. Darla megmentői kiderítették, hogy nyolc hónapos kölyökkutya.

Rövid időn belül találtak neki egy ideiglenes családot, akik alig várták, hogy hazavihessék. Amint találkozott a ideiglenes családjával, Darla azonnal csóválni kezdte a farkát… amit a menhelyen töltött idő alatt soha nem tett. Végre elengedhette a félelmeit, és hagyta, hogy a családja szeresse őt.

megijedve


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló