A kétségbeesett kóbor kutya megható dologra kéri a megmentőjét – videó

anyakutya

Amikor egy állatmentő a semmi közepén rábukkant egy kóbor kutyára, úgy döntött, hogy kicsit utánanéz, és megnézi, hogyan tudna rajta segíteni.

Az állatmentő megdöbbenve látta, hogy ez a kutya egy anyuka, aki kétségbeesetten kereste, hogyan segíthetne a kicsinyén, de túlságosan félt segítséget kérni az emberektől. Egy régi épület romjain laktak, ami nem volt megfelelő, hiszen kint nagyon hideg volt. Megfelelő segítség nélkül nem sokáig bírták volna életben.

A megmentő segíteni akart szegény anyakutyán, de az anyuka csak azt szerette volna, ha először a kölykét helyezi biztonságba.

anyakutya

Az állatmentő megpróbált egy kis kolbászt adni a kutyának, hátha eszik, és talán egy kicsik jobban megbízik benne.  Eközben próbált valami meleg helyet találni a babának, de a romok között nem talált megoldást.

A megmentője ezután azzal próbálkozott, hogy az autóból egy meleg takarót vett elő, és a kutya közelébe tette, hátha a kiskutya oda helyezi a kutyust.

anyakutya

Az anya úgy próbálkozott, hogy folyamatosan rángatta a takarót, és kereste a legjobb helyet, ahol felmelegedhet. Azonban továbbra is nagyon nyugtalan és rémült maradt, mivel nem tudta, mit kezdjen a helyzetével. Segítséget akart, csak azt nem tudta, hogyan kérje.

Egy idő után lefeküdt a takaróra a kiskutyájával, és végre kiengedte a szájából. A mentő ekkor észrevett valamit.

Ez a baba eszméletlen volt, és segítségre szorult. Az anya végre megnyugodott, de a megmentője nem tudott tétlenül állni.

Kivett egy pórázt a kocsijából, és rátette a lányra. Ezután óvatosan kihozta a kutyát a szörnyű romok közül, és egy kennelbe tette. Most, hogy már hozzáfért a kiskutyához, megpróbálta újraéleszteni. Szerencsére ez sikerült, így a kiskutyát egy takaróba, majd az autójába tette, ahol meleg volt.

anyakutya

Most már csak annyi volt a dolga, hogy hazavigye, ahol biztonságban volt. Az odautazásuk valószínűleg az első alkalom volt, hogy egy ideje meleg volt.

Miután hazaértek, a mentő meleg helyre tette őket, és adott az anyukának egy kis ennivalót, ezután egy állatorvoshoz látogattak, hogy a kiskutyát alaposabban kivizsgálják.

Bár nem tudjuk pontosan, mi történt ezután, biztos vagyok benne, hogy ennek a kutyának a megmentője elkötelezett abban, hogy segítsen neki és a kicsinek normális életet élni, megadva nekik mindent, amire szükségük van.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló